Jan Aelberts
Volledig scherm
© Jan Aelberts

Vandenhaute en rijke Rus doen bod op Anderlecht. "De club bestudeert de voorstellen minutieus", reageert paars-wit

Voetbalclub Anderlecht praat met twee mogelijke kopers: Alisher Usmanov, superrijke Rus en aandeelhouder bij Arsenal, en de tandem Paul Gheysens-Wouter Vandenhaute. De sterke man van Ghelamco en van voetbalclub Antwerp en de baas van Woestijnvis zouden, net als Usmanov, bereid zijn ongeveer 80 miljoen euro te betalen voor paars-wit. Het bestuur van Anderlecht onderhandelde gisteren en eergisteren nog met beide partijen. Ondertussen heeft Anderlecht ook gereageerd.

133 reacties

  • Leon Mertens

    6 jaar geleden
    Einde Vd Stock tijdperk is nabij spijtig want die twee overnemers zijn niet betrouwbaar en als Vdhaute het haalt gaat RSCA naar de Heysel zeker weten !
  • Peter Debrouwer

    6 jaar geleden
    Een laatste stuiptrekking van Vanden Stock om alsnog het Eurostadion cadeau te krijgen ? Samenspannen van de Belgische voetbalmaffia !
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Anderlecht is FC de Kampioenen of hebben jullie dat nog niet door.
  • Filip Oste

    6 jaar geleden
    Vandenhaute heeft de koers al om zeep geholpen en gaat nu beginnen aan het voetbal.
  • Christian Deckers

    6 jaar geleden
    Ik vind het heel erg dat er zo nagetrapt wordt op vandenStock: als die man op zijn 75 al niet wat last mag afschudden en zichzelf wat rust mag gunnen, weet ik het ook niet meer hoor! Supporters en sympathisanten, leg 110 miljoen op tafel en je bent zomaar kandidaat-koper. Wat houdt jullie eigenlijk tegen? Juist, jullie willen de last die er bij hoort niet. Precies zoals Roger waarschijnlijk.