Frank Eeckhout
Volledig scherm
© Frank Eeckhout

Man op slag dood na klap onder vrachtwagen

5 reacties

  • Nancy Fourneau

    6 jaar geleden
    Aan de reacties te lezen, rijdt niemand hier met een vrachtwagen !! Die dingen parkeer je niet eventjes snel voor jouw deur he !!!
  • Linda Linthout

    6 jaar geleden
    Ik kom geregeld langs deze weg en Heb al dikwijls gezegd dat het gevaarlijk is met al die vrachtwagens daar lujkt wel een depot in weekend het is niet het eerste slachtoffer daar ik herinner mij nog gelijkaardig met vrouw
  • Dirk DE Bakker

    6 jaar geleden
    Aanhangwagen staat correct geparkeerd, hebben dat hier ook al verschillende keren meegemaakt en de chauffeur blijft zijn aanhanwagen daar parkeren omdat dit voorzien is in de wet, moest men alle parkings opofferen omdat je er 70 of 90 mag rijden dat zou ook geen goed idee zijn.
  • Jan Corneillie

    6 jaar geleden
    Die geparkeerde vrachtwagens/opleggers langs quasi elke belangrijke Vlaamse weg zijn echte moordwapens. Verbieden is de boodschap en oplossing !
  • gustaaf van bever

    6 jaar geleden
    De ganse N46 staan deze gevaarlijke opleggers , in Erpe, tussen Burst en Borstbeke en in oosterzele . Gevaarlijk omdat de wagen die er op inrijd er onder schuift en de cabine de harde klap opvangt . Die dingen horen daar om veiligheidsredenen niet thuis en de Overheid moet desnoods snel werk maken van speciaal aangelegde parkeermogelijkheden. Maar weg van de ( te smalle ) parkeerstrook naast de rijbaan . Er zijn daar door de jaren al verschillende doden gevallen.