Vlaams Verkeercentrum
Volledig scherm
© Vlaams Verkeercentrum

Verkeerschaos in Antwerpen door twee ongevallen in Borgerhout: "Files alom"

Miserie op de Antwerpse ring, waar in de richting van Nederland vanmorgen drie rijstroken een tijdlang versperd waren door een ongeval ter hoogte van Borgerhout. Daar botsten een vrachtwagen en een auto. Die laatste moest getakeld worden. Ook in de richting van Gent gebeurde een ongeval. De Liefkenshoektunnel richting Nederland is tolvrij gemaakt.

9 reacties

  • Herman Cohen

    6 jaar geleden
    Ook zonder ongevallen is de chaos compleet. De wegen zijn slecht en hebben dezelfde capaciteit van bij aanleg zegge 1960. De verlichting is bedenkelijk, de wegmarkering is onbestaand, het openbaar vervoer doet denken aan een Oost Europees land voor de val van de muur. Kortweg heel onze mobiliteit is de schande voorbij. Moeten werkenden, gepensioneerden en zieken ongeveer 50% van hun inkomen afstaan voor deze chaos? De schande voorbij.
  • Of Wa

    6 jaar geleden
    Als je de bedrijfswagens afschaft zal er toch al een deel verkeer minder zijn.
  • Roger De Smet

    6 jaar geleden
    Wanneer gaan ze nu eens een automatisch remsysteem verplichten wanneer je te dicht bij je voorligger komt ! Het bestaat !!!
  • Fons Billen

    6 jaar geleden
    men zou de auto constructeurs moeten verplichten richtingaanwijzers te plaatsen op een auto , de Antwerpse ring lijk mij een botsautoattraktie van op de kermis daar staan ook geen pinkers op !
  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    Stavros wat hebben de bedrijfswagens hier nu mee te maken? Dat men al eens het rijbewijs afpakt van mensen die totaal geen verkeersinzicht hebben. En presenteer eens de rekening.
  1. 151 miljoen te winnen met EuroMillions, maar alleen in België wordt iemand zéker miljonair. Hoe werkt dat?
    PREMIUM
    19

    151 miljoen te winnen met EuroMilli­ons, maar alleen in België wordt iemand zéker miljonair. Hoe werkt dat?

    Vijf cijfers en twee sterren kunnen je 151 miljoen rijker maken, maar de kans dat niemand bij EuroMillions de juiste combinatie afvinkt, is groter dan dat iemand dat wel doet. En toch krijgt België er gegarandeerd een miljonair bij, want als enige van de negen deelnemende landen is er bij ons deze week een bijkomende gegarandeerde jackpot van 1 miljoen euro. Waarom is onze Nationale Loterij in zo’n gulle bui? En wat is de kans dat je die pot wint?
  2. Vakbonden beschuldigen topman van “overmatig alcoholgebruik en verbaal geweld”: wat is er aan de hand bij de Nationale Loterij?
    PREMIUM
    6

    Vakbonden beschuldi­gen topman van “overmatig alcoholge­bruik en verbaal geweld”: wat is er aan de hand bij de Nationale Loterij?

    Opschudding in het huis waar de lottoballetjes vallen en de jackpots worden uitgedeeld. Jannie Haek (58), CEO van de Nationale Loterij, wordt “onaanvaardbaar verbaal geweld” en “overmatig alcoholgebruik” verweten. “Hij staat neus aan neus tegen je te roepen en noemt je dom in het bijzijn van anderen”, zegt een werknemer aan HLN. De vakbonden stuurden de raad van bestuur een officiële brief met hun bezorgdheden. Wat is er aan de hand? Haek was in het verleden al CEO van de NMBS Holding en staat bekend als iemand die “rechttoe rechtaan” is.