Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.

Een lening. Kan dat ook online?

Het zal je maar overkomen: je koopt je eerste appartement, je vraagt je lening aan en plots moet je drie maanden naar Australië voor het werk. Gelukkig had IT-consultant Tom (25) uit Zoutleeuw voor Hello home! gekozen, het online woonkrediet van Hello bank!: zo kwam alles online, via telefoon en de post toch snel in orde. “Het online woonkrediet van Hello bank! is op maat van onze generatie: eenvoudig, snel en met gedegen telefonisch advies, ook ’s nachts vanuit Melbourne”, lacht Tom.

1 reactie

  • Michiel renne

    6 jaar geleden
    Let ook op de eventuele verplichtingen die je hebt om de verzekeringen (brandverzekering, schuldsaldoverzekering) bij dezelfde aanbieder te nemen. Mijn vergelijking wees namelijk uit dat deze bij Hello Bank tot wel dubbel zo duur waren als de goedkoopste in de markt. Ik heb veel betere voorwaarden bij andere (online en traditionele) banken gekregen.