.
Volledig scherm
. © thinkstock

Hier hebben we het meeste spijt van aan het einde van ons leven

Eén van de mooiste dingen die je kan zeggen aan het einde van je leven, is dat je nergens spijt van hebt. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gerontoloog Karl Pillemer vroeg aan 1.500 65-plussers waar ze het meest spijt van hebben. Deze acht dingen zouden zij liever anders hebben gedaan, en daar kunnen wij nu al uit leren. 

5 reacties

  • Katharina Van Daele

    6 jaar geleden
    Inderdaad, volgens dat ik nu ook van mijn entourage hoor (van iemand die het kan weten), er zijn uitwegen, neem een advokaat onder de arm, je hebt rechten, ook in deze situatie, zeker en vast.
  • Jeff Nuyts

    6 jaar geleden
    Joan als vrouw zou ik Danny Verbeek zijn raad volgen. Zeker deze krant inlichten, als ze niets doen zijn het hypocriete wat echter niemand zou mogen verbazen. Het femtard dagblad bij uitstek...
  • danny verbeeck

    6 jaar geleden
    Ja , dat is zeer spijtig . Zeker wanneer je iemand blij wil maken . En vadertje staat helpt u niet? Ga ervoor , neem inlichtingen, neem een advocaat, geef het aan de media door, ga ervoor, .
  • Katharina Van Daele

    6 jaar geleden
    Wat heel erg voor u, Joan Lute
  • Jan TVL

    6 jaar geleden
    Het meeste spijt heb ik dat ik in augustus 2007 voor iemand mijn verlofdag heb afgestaan en die dag een zwaar arbeidsongeval met vluchtmisdrijf heb meegemaakt waardoor ik levenslang arbeidsongeschiktheid blijf zonder enige hulp vanuit vadertje staat.