BELGA
Volledig scherm
© BELGA

De Wever bevestigt Brusselse waarschuwing over bus met Koerden

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) bevestigt dat zijn politiediensten enkele weken geleden op voorhand een telefoontje van de Brusselse diensten hebben gekregen over een Koerdische manifestatie die voor problemen zou kunnen zorgen. Dat schrijft de VRT.

18 reacties

  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    De “sossen” ziet hij als vijanden, de niet-hard-werkende Vlaming ziet hij zo, Brussel ziet hij zo. Is er één persoon in het land, die meer vermeende vijanden heeft? Die kerel heeft een groot, zeer groot probleem en ... dat is hemzelf.
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Eerst ontkende hij maar toen de media het bleven herhalen, gaf hij pas toe.
  • Jozef Vermeir

    6 jaar geleden
    Een turkse straat is in turkije. Niet in Antwerpen meneer de wever.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Snappen onderstaande reacties dan echt niet dat het bewust negeren van informatie om rellen te voorkomen een ernstige tekortkoming is ?? De kosten om de tussenkomsten en de vernielingen hadden vermeden kunnen worden en dit alles bewust ??? Wij hopen dat het vanaf NU zonder rellen kan dus niet stoken he mannen.
  • luk g.

    6 jaar geleden
    @Tom Faes: als BDW om zulke reden ontslag zou moeten nemen zou er geen enkele SPa-er, PS-er, CD&V-er nog actief mogen zijn ! BDW staat voor verandering en consequent beleid tov probleem zones. Laat ons allemaal samen hopen dat Groen / SAMEN niet aan de macht zullen komen in 2018 ...