De knuffels die in het publiek werden gegooid.
Volledig scherm
De knuffels die in het publiek werden gegooid. © Bertje Warson

Kermis in Lier sluit af met traditionele 'beertjesworp' voor kinderen, onbekenden smokkelen pluchen penissen tussen knuffels

LierDe traditionele afsluiter van de jaarlijkse Novemberfoor in Lier is zondagavond op een wel erg opmerkelijke manier verstoord. Tussen de knuffels die tijdens de 'leuke beertjesworp' van het Foorcomité naar de kinderen werden gegooid, zaten niet alleen klassieke knuffelberen, maar ook knuffels in de vorm van penissen. Het is een raadsel hoe de pluchen geslachtsdelen in vier verschillende kleuren en met seksuele tekeningen op tussen de andere knuffels terecht zijn gekomen. “Wie ons dit geflikt heeft weten we niet, dit is heel erg”, zegt Robert De Roover, voorzitter van het Foorcomité. Ook het stadsbestuur weet niet hoe dit is kunnen gebeuren.

20 reacties

  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Vroeger hadden wij zou een klein exemplaar gebreid in wol om als sleutelhanger aan je jeans te hangen,een penis moesjke voor als het vriest.
  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Het zijn dingen die je op de kermis zelf kan vinden dus ook door kinderen.Tussen de beertjes het boogje en de schietgeweertjes.
  • heiko werner

    6 jaar geleden
    De kinderen kregen zeker geen rode kop, maar de mamas!
  • Polyvalent

    6 jaar geleden
    De max! Een giller van formaat lol
  • Marc Vanderbeken

    6 jaar geleden
    veel te bloot voor fb