Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Burgemeester Close: "Zes personen opgepakt, twaalf geïdentificeerd na rellen in Brussel"

Rellen in BrusselTijdens een uitgebreid debat over de rellen van vorige week in Brussel heeft burgemeester Philippe Close (PS) vandaag op de gemeenteraad bekendgemaakt dat er intussen zes mensen zijn opgepakt en twaalf zijn geïdentificeerd aan de hand van videobeelden in het kader van de rellen van 11 november op de Lemonnierlaan.

38 reacties

  • kris verbeek

    6 jaar geleden
    WOW !!! Van de honderden ?!?! Stevig onderzoekswerk, hoor. Maar ja, indien ze minderjarig zijn, zullen ze mogen beschikken wegens geen plaats in de jeugdinstellingen. En zo voelt dit "schorremorrie" zich onaantastbaar. Flink gedaan !
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Amai ze gaan er nog al op 6 personen , be, benieuwd nar de straffen want als ik moet voortgaan op het programma niveau 4 dan zal het gene vette zijn
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Hebben de opgepakten al "racist" geroepen ?
  • chris van de velde

    6 jaar geleden
    Niets persoonlijks tegenover Close voor de rellen die plaatsvonden. Deze man zit nog niet zo lang op die stoel? Maar wel tegenover de manier waarop Brussel bestuurd wordt. Reken eens hoeveel OVERHEID er voor Brussel is per inwoner: Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Vlaamse Gemeenschap, Waalse gemeenschap, Brusselse gemeenteraad... Hoog tijd dat Begië Brussel onder curatele plaatst en delokale overheden daar schorst! Neem een voorbeeld aan Washington DC dat los staat van alle staten van de USA
  • marc castermans

    6 jaar geleden
    Wie denkt dat er iets gaat veranderen dwaalt, wie Vanhengel goed beluisterde vorige zondag in de zevende dag besefte het al: We moeten praten, overleggen concensus bereiken, niemand schofferen, enz...! Kort samengevat komt het er op neer, we zijn goed bezig en moeit u niet.