Brighton Hunt Saboteurs
Volledig scherm
© Brighton Hunt Saboteurs

VIDEO: Jageres te paard geeft actievoerder van de zweep

Deze Engelse jageres te paard haalt haar zweep boven om gemaskerde actievoerders op afstand te houden. De amazone zou zeker zeventien keer met haar zweep hebben uitgehaald terwijl ze "get off my horse" ("ga van mijn paard weg") tiert. 

31 reacties

  • mike milan

    6 jaar geleden
    Je kan/mag protesteren,iedereen heeft zo zijn eigen mening.Maar je blijft met je poten dan ook van iemands anders zijn materiaal af.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    @Gerd Peeters ,naamgenoot ,je kan een tik uitdelen met zo'n zweep ,al zo een tik in je aangezicht gekregen van zo'n ding ?, maar wat madam hier doet kloppen en blijven kloppen ,sorry maar je mag je nog steeds verdedigen en bij mij lag ze op de grond.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Het is niet gewoon iemand die jaagt. Het is een amazone die de wet overtreedt en een verboden jacht bedrijft. Sommigen vinden dat blijkbaar geen probleem. Een elite die vindt dat de wet niet voor hen geldt en die met de zweep op het volk mag slaan.
  • Gerd Peeters

    6 jaar geleden
    Iemand uit het zadel lichten is misdadig, als die persoon met zijn andere voet in de stijgbeugel blijft hangen kan dat die persoon zijn dood betekenen. Dus handen af van paardrijders.
  • Constante Van Planck

    6 jaar geleden
    Die had van mij niet lang op zijn paard gezeten.