REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Onze man in New York: team achter 'Sorry voor alles' dolgelukkig met Emmy Award

VIDEOHet Eén-programma 'Sorry voor Alles' heeft vannacht de International Emmy Award voor 'non-scripted entertainment' in de wacht gesleept. De VIER-serie 'Callboys', die eveneens genomineerd was voor een Emmy in de categorie 'comedy' viel niet in de prijzen.

7 reacties

  • Bert D'Hondt

    6 jaar geleden
    Gefeliciteerd. Ik heb het genoegen gehad Kamiel te ontmoeten ivm dit programma. Topkerel, jong en ambitieus. Zijn hele team trouwens. Hier gaan we nog van horen!
  • Marc Lecomte

    6 jaar geleden
    Non-scripted ??? Ha ha ha .....
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Het was niet mijn programma maar toch een dikke proficiat.
  • Patrick Moorthamer

    6 jaar geleden
    Dikke proficiat,is ook een goed ontspannen programma!
  • Jan TVL

    6 jaar geleden
    Een enorm dikke proficiat alvast. Zo zie je weer maar eens wat voor talent en kwaliteiten België in huis heeft. We hebben altijd enorm van dit programma genoten en Adriaan presenteerde dit met ongelooflijke naturel en pures spontaniteit zoals we hem kennen. Verlangen al naar het vervolg en gaan zeker de Nederlandse versie met Jan Smit ook eens bekijken.
  1. “Dina heeft me mee de dames helpen kiezen”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ laat in zijn boerderij én hart kijken
    PREMIUM
    TV

    “Dina heeft me mee de dames helpen kiezen”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ laat in zijn boerderij én hart kijken

    “Sparen is moeilijk, er zijn altijd kosten.” De Vlaamse boeren hebben het niet makkelijk, maar boer Thomas Leplae (30) uit ‘Boer zkt vrouw’ blijft verknocht aan de stiel. ‘Dag Allemaal’ ging op de koffie bij Thomas die een rondleiding geeft op zijn erf en vertelt hoe hij plaats zal maken voor zijn potentiële vriendin in z’n woning én z’n hart. “Mijn toekomstige mag volledig haar goesting doen met de bovenverdieping.”
  2. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.