Marc Pensis en zijn vrouw Marie-Therese hadden gehoopt dat de rechter het pand alsnog aan hen zou toewijzen.
Volledig scherm
Marc Pensis en zijn vrouw Marie-Therese hadden gehoopt dat de rechter het pand alsnog aan hen zou toewijzen. © Jelle Houwen

Immokantoor dat compromis "liet verdwijnen" vrijgesproken voor dubbele verkoop van woning

BlankenbergeEen immobiliënkantoor uit Blankenberge, de zaakvoerder en een medewerkster, zijn net als twee mensen uit het Antwerpse vrijgesproken voor ‘de dubbele verkoop van een woning’. Volgens de rechter is er geen bewijs dat ze iets strafbaars deden.

19 reacties

  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Eerlijkheid bij immokantoren & meespelende notarissen is niet te vinden . En inderdaad verkoop uw huis zelf dan bespaar je minstens 5000 euro en meer, Toen ik mijn huis verkocht belden 29 gelukzoekers om mij te komen helpen en om een gratis schatting te mogen doen ! Hoe zou dat toch komen ?
  • baptist Van der Straete

    6 jaar geleden
    Moest je een week later zelf annuleren dan zouden de immogasten zwaaien met documenten en dreigen met deurwaarders en een rechtszaak... maar als 't hun uitkomt. 't Is gewoon een rotte sector.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    En dat kan allemaal zomaar ! uiteindelijk plegen zij fraude ? dus vrijgesproken ?
  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    Als je zelf of iemand van je vrienden of familie een klein beetje sterk bent dan verkoop je best je huis ZONDER immokantoor. Altijd gejost als je met die mannen in zee gaat.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Vermits er geen ondertekent contract bestaat is de eerste overeenkomst niet rechtsgeldig. Het feit dat het immokantoor de eerste 'kopers' niet op de hoogte bracht van het hogere bod, om hen de kans te geven het te verbeteren, of de annulering ervan zegt veel over de deontologie in die sector.