Een nephuwelijk, vijf foto’s met Danira: deze vijf fragmenten maakten ‘Sorry voor alles’ onvergetelijk

Fantastisch nieuws voor de makers van ‘Sorry voor alles’: ze mochten een International Emmy Award mee naar huis nemen uit New York. Het programma, gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof, zorgde dan ook voor een heleboel momenten die menig kijker zich nog lang kan herinneren. Hieronder vindt u een bloemlezing van de leukste fragmenten uit het eerste seizoen.

kmlo

1. Het nephuwelijk van Ann-Sophie

De eerste aflevering bleek meteen een schot in de roos, en dat had hoofdzakelijk te maken met het nephuwelijk van Lisa en Robin. Terwijl de jongedame dacht dat ze een droomhuwelijk beleefde als getuige, zorgde het productieteam van ‘Sorry voor alles’ ervoor dat alles tot in de puntjes werd geënsceneerd.

2. Kristof tot vijf keer toe (nietsvermoedend) op de foto met Danira

Maar liefst vijf keer: zo vaak stond Kristof samen met Danira Boukhriss op de foto zonder dat hij iets door had. Een levering van een koelkast, een tactisch goed uitgekozen positie voor een trouwfoto, … niets was Danira en de programmamakers te vreemd om de ‘zanger’ van zijn (al even nietsvermoedende) single ’Full Permission’ op de foto te krijgen met de naar eigen zeggen “mooie verschijning”.

3. Tom Waes in de douche van Evrithiki

De verbazing was groot bij Evrithiki toen ze in de studio te zien kreeg hoe Tom Waes zich ging douchen in haar badkamer terwijl ze thuis was. Onopgemerkt in de woning geraken bleek nauwelijks een probleem, maar ontsnappen was een ander verhaal. Uiteindelijk raakte hij achter de rug van de jongedame ongezien weg.

4. Wilfried en zijn kledinglijn

Een opnamedag voor een imagospot van Eén. Zo werd Wilfried in de val gelokt om zelf reclame te maken voor zijn eigen kledinglijn. Het resultaat is een ludieke spot waar het enthousiasme van afspat. “Ik zal ze zeker kopen! Jullie toch ook?”

5. Els: de Madonna van Nijlen

Een ‘toevallige’ meet en greet met presentator Adriaan Van den Hoof werd voor Els een moment om nooit meer te vergeten. Zo mocht ze tijdens een interview zijn beste vriendin spelen en werd haar in de mond gelegd dat ze vroeger playbackte op muziek van Madonna. Tijdens het interview hield ze het bij wat gelach, maar twee dagen later voegde ze alsnog de daad bij het woord met een filmpje.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER