Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vijfde minderjarige opgepakt na rellen op Muntplein

Er is een vijfde minderjarige opgepakt voor de rellen van vorige week woensdag op en rond het Brusselse Muntplein. Het gaat om één van de jongeren die op een auto van een voorbijrijdende vrouw hadden staan springen. Hij zou ook een chocoladewinkel geplunderd hebben. 

54 reacties

  • nicole degens

    6 jaar geleden
    en binnenkort weer eens méér betalen voor onze verzekering. Het geld moet toch van ergens komen niet?
  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    En dan ? Wat is het probleem ? Ze worden toch niet gestraft en nu komen de verzekeringen plots wel tussen ? Nu kunnen ze vergoeden terwijl je anders nooit vergoed wordt ?
  • Gerd Peeters

    6 jaar geleden
    En wat gaat het gerecht doen, ze mogen ze niet straffen want ze zijn minderjarig. Goed bezig hé, ik vind als ze volwassen misdaden plegen moeten ze volwassen gestraft worden. En geen gepamper meer. Het is genoeg geweest.
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Die gasten hebben geen remmen meer en er wordt ook niet aan de handrem getrokken! Er mag ondertussen al eens een duidelijk voorbeeld gesteld worden, jammer voor degene die dan het eerste slachtoffer is!
  • karel daneels

    6 jaar geleden
    en waar zitten die meerderjarigen? alles weer op kosten van de werkman zeker wel laat het Brussels gewest maar opdraaien voor de kosten die kunnen toch niets anders dan alles om zeep helpen. en geen geld meer van Vlaanderen naar ginder.dat kunnen we hier voor wat beters gebruiken onze eigen mensen die hun leven lang gewerkt hebben