Marc de Roeck
Volledig scherm
© Marc de Roeck

Brandweer krijgt siliconen op snelweg niet opgeruimd: ook ochtendspits kan hinder ondervinden

ANTWERPENOp de Antwerpse Ring zijn tussen Berchem en Borgerhout nog altijd twee rijstroken versperd nadat een vrachtwagen er een deel van zijn lading vloeibare siliconen verloor. Het incident vond plaats in volle avondspits. "Het goedje opruimen is niet makkelijk", klinkt het bij brandweer en civiele bescherming. Mogelijk wordt het ook morgenochtend nog aanschuiven.

82 reacties

  • Ronald Rogmans

    6 jaar geleden
    Het zou wel handig zijn dat de verkeerspolitie de secundaire wegen onder controle houdt. Kruispunten blijven geblokkeerd door chauffeurs die toch blijven doorrijden als het kruispunt volstaat... Deze morgen geen agent gezien ....
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Hoogste tijd om auto's te produceren die op tafelpoten staan i.p.v. op banden en uiteraard zonder motor , speciaal geconcipiëerd om dagenlang in de file te blijven stil staan. Ecologisch is dat toch meer verantwoord, hé ecologisten ?
  • Benny Verhamme

    6 jaar geleden
    Silicone is zeer moeilijk te verwijderen, ze kunnen eventueel proberen om het eraf te schuren met zware schuurmachines. Of in het slechtste geval een stuk baan uitbreken en hergieten, zal misschien nog het snelste gaan. Silicone is echt rotzooi dat je er niet zomaar af krijgt.
  • Luk Gonnissen

    6 jaar geleden
    Ik zou nog eens 20 jaar alles tegenhouden en procederen.
  • stan mestach

    6 jaar geleden
    Als ze HCI bellen is dat goedje binnen het uur opgekuist dat ziin de firma s die zo iets doen de brandweer is daar niet voor ingesteld