John Lasseter, CCO van Walt Disney en Pixar.
Volledig scherm
John Lasseter, CCO van Walt Disney en Pixar. © REUTERS

Pixar-baas verplicht met verlof na beschuldigingen van ongepast gedrag

DISNEYJohn Lasseter, medeoprichter van animatiestudio Pixar en na de overname door Disney ook chief creative officer (CCO) van Walt Disney Animation Studios, neemt zes maanden verlof na beschuldigingen van ongepast gedrag. Dat heeft hij vandaag aan zijn personeel gemeld in een e-mail.

5 reacties

  • Bertrand Vandemeulebroucke

    6 jaar geleden
    Straks mogen ze iedereen met verplicht verlof sturen, Plots gaan alle vrouwen met zulke verhalen naar boven komen. Er zal altijd wel iemand zijn die hen eens ongepast aangeraakt hebben, laat de verhalen maar komen, we zullen er van lusten.
  • Jan Catrysse

    6 jaar geleden
    Met zo'n overhemd zijn alle grenzen natuurlijk al gauw overschreden ;-)
  • Benny Verhamme

    6 jaar geleden
    Tja wat is grensoverschrijdend. Blijkbaar is iemand zijn ogen kijken ook al grensoverschrijdend tegenwoordig. Dan moet ik ook gaan beginnen oppassen want ik kijk altijd in de mensen hun ogen als ik ermee praat. In ogen kan je veel afleiden van emoties en kan ik inschatten hoe ik het beste reageer, maar bon blijkbaar is dat grensoverschrijdend ik zal dan maar iets lager kijken maar dat mag ook niet zeker?
  • Bart Wolkaerts

    6 jaar geleden
    Ja het is zo ver "ongewenste omhelzing ", mensen die graag knuffels geven, het is grensoverschrijdend gedrag. De mensheid is toch een zielige bedoening geworden.
  • Harm Tim

    6 jaar geleden
    Hij geeft het gelukkig zelf toe, ze leren wel, de Alfa mannetjes...