AFP
Volledig scherm
© AFP

Facebook krijgt nu ook 'ik geef geld'-knop

Wie het goede doel wil steunen, kan dat straks rechtstreeks via Facebook. De site geeft fanpagina's van organisaties een 'donatie'-tool. Ook wie geld wil inzamelen voor een zieke nonkel of een nieuw konijnenhok voor de kinderboerderij zal dat rechtstreeks op zijn Facebookprofiel kunnen.

9 reacties

  • Annie Vandeputte

    6 jaar geleden
    laat fb aan de gebruikers betalen om nog deel uit te maken van hun site ...veel meer dan reclame en ronselaars staan er de laatste tijd niet op , en als je u mening zegt op die berichten blokken ze u ...van meningsvrijheid gesproken...zullen daarvoor ook nog moeten betalen zeker?
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    NGO? Die zijn de laatste die iets krijgen
  • William Helsen

    6 jaar geleden
    Goed initiatief!
  • Resist You

    6 jaar geleden
    Er zullen nog veel mensen schrikken binnen aantal jaren...Wat er met hun data gebeurt,algoritmes enz zullen perfect kunnen annalyseren wie u bent ,wat u bent en wat u gaat doen...
  • Niels Thijs

    6 jaar geleden
    Als iedereen nu eens zou reageren na het artikel te lezen ipv zelf wat te verzinnen op basis van de titel zou er misschien iets nuttigs in de reacties staan. Inzamelacties via FB moet gewoon kunnen, als je weet dat acties als 11.11.11 al een pak minder verdienen nu jongeren minder tv kijken en minder snel geneigd zijn geld te storten via telefoon of sms.