Matthieu Bout
Volledig scherm
© Matthieu Bout

Dit is wat een job in de Antwerpse haven gemiddeld verdient

BinnenlandEen job in de Antwerpse haven is het overwegen waard, want 35 procent van de mensen verdient er maar liefst 20.000 euro per jaar meer dan het Vlaamse gemiddelde. Dat bericht de Gazet van Antwerpen vandaag.

28 reacties

  • Sven Baillieu

    6 jaar geleden
    En dat we 3 tot 4 maanden werken enkel voor de belastingen te betalen zeggen ze er niet bij . Aan die dat jaloers zijn op ons inkomen kom er werken dan zal je zien hoeveel je verdient !!
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Lol geloof er niet veel van, 1300 euro de maand om in magazijn wat te pummelen voor de meeste
  • Lodewijk Placklé

    6 jaar geleden
    Hoeveel met aftrek van de voorafhouding van belastingen ?
  • Diana De Wit

    6 jaar geleden
    ik gun die havenarbeiders hun loon van ganser harte, al blijken die cijfers helemaal niet te kloppen! Zet al die leefloners eens aan het werk ipv hen elke maand te betalen voor niks te doen! Dat is pas onrecht!
  • Sven Kerstens

    6 jaar geleden
    Al wie er jaloers op is, ga er werken. Iedereen die vind dat ze er te weinig verdienen of te lang onderweg moeten zijn naar hun werk, zoek ander werk.
  1. Bijna dag op dag drie jaar na aankoop sterft Christof (53) op plek waar hij het liefste was: “Ongeval is nog één groot vraagteken”
    PREMIUM

    Bijna dag op dag drie jaar na aankoop sterft Christof (53) op plek waar hij het liefste was: “Ongeval is nog één groot vraagteken”

    “Hij was nergens liever dan hier, we maakten dan lange wandelingen op het strand met onze hond.” Elk weekend trok juwelier en opticien Christof Vande Walle uit Tielt naar zee met zijn vrouw Evelyne. Maar zondagmorgen sloeg het noodlot toe. Op het vakantiepark waar ze een eigen huisje hebben, sukkelde hij met z’n fiets in het water en verdronk. Hoe dat precies kon gebeuren, is nog een groot raadsel. De man laat twee zonen na. “Bergbeklimmen, parachutespringen... Hoe groter de uitdaging, hoe liever dat hij het had”, zegt z’n vrouw.
    Tielt
  2. “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt
    HLN Shop

    “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt

    Kookboekenauteur en keramiste Pascale Naessens (54) houdt van creëren. In plaats van vroeger werk heruit te geven, verschijnt nu haar eerste compilatie met de beste groenterecepten. Het eerste in een serie van vijf themaboeken waarvan het volgende helemaal rond desserts zal draaien. HLN Shop zette zich rond de tafel met de chef voor een gesprek: “Ik wil dat mensen plezier vinden in het bereiden van groenten, dat het leuk en lekker is.”