Zuhal Demir clasht met de islamitische ex-rapper in "Van Gils en Gasten".
Volledig scherm
Zuhal Demir clasht met de islamitische ex-rapper in "Van Gils en Gasten". © VRT

Zuhal Demir clasht met islamitische ex-rapper: "U verkondigt boodschappen die ik volledig afkeur"

"Mevrouw Demir moet haar huiswerk beter maken." Dat heeft de voormalige Nederlandse rapper en moslimprediker Abid Tounssi gisteren gezegd op Radio 1. Hij reageert zo op de heisa die is ontstaan na de conservatief-islamitische lezingen in het stadhuis van Genk, waar hij een van de sprekers was. In het Eén-programma Van Gils en Gasten is Demir in de clinch gegaan met Tounssi.

373 reacties

  • Charel De Kromhe

    6 jaar geleden
    Een simpele provocateur ,zo eenvoudig is het.
  • daniel moniez

    6 jaar geleden
    de katholieke kerken zijn gesloten, de islam heeft overgenomen,meer dan da is dat niet, ben belg,origine,t's de kerk of de moskee.......
  • Theo Collewaert

    6 jaar geleden
    Wat die man verkondigd is inderdaad totaal onaanvaarbaar maar bij wat Zuhal Demir als minister al verkondigd heeft zijn er ook heel wat boodschappen die ik volledig afkeur. Wat heeft NVA als grootste partij in een rechtse regering al gedaan op dat vlak, niets behalve altijd maar verder polariseren en olie op het vuur gieten.
  • Tom Caers

    6 jaar geleden
    Neen de kern van de zaak is dat het geloof achterhaald is. Het houdt de mensen dom. Er is GEEN God! En als die er wel moest zijn was het de ergste sadist denkbaar en moeten we hem zeker niet aanbidden.Komaan mensen kom is uit die luchtbel het geloof genaamd,jullie zijn toch slimmer dan dat. (Hoop ik)
  • hoi hoi

    6 jaar geleden
    Waar blijft vrijheid van godsdienst ?! Een moslim mag tog verkondigen wat de islam voorschrijft, Niemand heeft piet of Jantje verboden om alcohol of drugs te gebruiken! Stelletjes onnozelaars