Daisy Van Cauwenbergh en Huub Fijen.
Volledig scherm
Daisy Van Cauwenbergh en Huub Fijen. © rv

Celstraf dreigt voor 'slavendrijfster' Daisy Van Cauwenbergh

Het arbeidsauditoraat Halle-Vilvoorde vordert een celstraf van 18 maanden voor Daisy Van Cauwenbergh. De ex-Miss België wordt verdacht van mensenhandel. Ze zou samen met haar man een Thais koppel illegaal het land hebben binnengebracht en twee jaar lang klusjes hebben laten opknappen in hun villa te Wemmel. Haar echtgenoot Huub Fijen riskeert twee jaar cel. De twee vragen de vrijspraak.

82 reacties

  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    Ze zijn hier volledig verbrand dan zijn ze het ginder maar eens gaan proberen, he. Een typisch voorbeeld van "Nouveau riches" die nooit genoeg hadden en daardoor buiten de lijntjes begonnen te kleuren en als het 1 keertje lukt dan kan het nog eens totdat de ballon ontploft en dan moeten ze uiteraard alles gaan proberen om als "modelburgers" bestempeld te worden, nadat alle dingen van waarde de grens over zijn, uiteraard!!!!
  • Frans Devadder

    6 jaar geleden
    Mensen informeer u, die zitten al ettelijke jaren in de USA, dat is niets nieuws. Die hoeven niet meer verdedigt te worden in de media, op de meeste vlakken zijn ze al bewezen schuldig bevonden!
  • Rita Duthoo

    6 jaar geleden
    Ze zullen wel heel goed weten waarom ze gevlucht zijn. Hopelijk ontlopen ze hun straf niet.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Daisy en Huub hebben het aan zichzelf te danken , al jaren corrupt en hebzuchtig dan krijg je dat wel eens terug ! No mercy laat ze maar eens in de cel zitten dat zal hen deugd doen , terug naar de realiteit en met de voetjes op de grond !!
  • Didi Verstrae

    6 jaar geleden
    Ik dacht als er er een proces tegen een persoon loopt dat je het land niet uit mag