Geert Wilders (PVV) ziet veel belangen en overeenkomsten Rusland en Nederland.
Volledig scherm
Geert Wilders (PVV) ziet veel belangen en overeenkomsten Rusland en Nederland. © ANP

Wilders wil strijden tegen 'russofobie' en ziet in Poetin bondgenoot

BuitenlandDe Nederlandse politicus Geert Wilders gaat strijden tegen de zogenoemde russofobie (afkeer voor Rusland). Hij zegt tegenwicht te willen bieden aan de "hysterische russofobie die her en der heerst''.

9 reacties

  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Ik begrijp vooral niet dat er nog mensen zijn die in de Russische propaganda geloven. Geloven jullie nu echt dat Poetin heilig is? De feiten zeggen immers dat hij voor ons een zeer ernstige bedreiging vormt. Trouwens, waarom willen alle buurlanden van Rusland zo weinig mogelijk met dat land te maken hebben?
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Terecht !
  • Miguel Leboucq

    6 jaar geleden
    Heeft 100% gelijk, Rusland is niet de vijand van Europa maarja dat botst met de plannen die Saudi-Arabië en de VS voor ons hebben
  • Nils De Vriendt

    6 jaar geleden
    100% gelijk, waarom hebben we een handelsembargo met Rusland om tegelijkertijd wapens te leveren aan de Saoedi's?
  • Jan

    6 jaar geleden
    Dat was al lang duidelijk. Wilders (NL), Farage (GB) de Brexcit stoker, Le Pen (FR), mogelijk ook Puigdemont (SP) en nog vele anderen liggen in dezelfde Poetin-lijn. Bepaalde strekkingen in Polen en in Hongarije vertonen dezelfde trekken. Dit is veel te veel om toeval te zijn. Er moet maar 's meer aandacht aan besteed worden in Brussel en Straatsburg. " Verdeel en heers" weet je wel.