Kristof Pieters.
Volledig scherm
© Kristof Pieters.

Truck rijdt in op siliconenfile Antwerpen, jonge vrouw en man komen om het leven

De E34 is momenteel volledig afgesloten ter hoogte van Melsele in de rijrichting van Antwerpen na een zwaar verkeersongeval. In de staart van de file werd een personenwagen aangereden door een vrachtwagen. De auto werd geplet tussen de aanrijdende truck en een voorliggende vrachtwagen. Er vielen bij het ongeval twee doden, een man en een vrouw van jonge leeftijd.

176 reacties

  • Bernard Deplacie

    6 jaar geleden
    Het afsluiten van de Autostrade gebeurt al te gemakkelijk. Die silicone was niet zo'n probleem en werd amateuristisch aangepakt. Ook bij vaststelling door parket moet dit binnen uur gebeuren... Film.. drone... En een professioneel urgentie team om de 50km. Verlaag de snelheid op as Autostrade Kortrijk Antwerpen Brussel tot 70/90 camion/auto.
  • Bart Dezeever

    6 jaar geleden
    Jan Krommentak Omdat de signalisatie op z’n Belgisch is, en omdat de weg nog alsmaar niet rijbaar gemaakt is Congo!
  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Weeral een dode hoek ongeval, een dode hoek in de kop van een camioneur zoals zo vaak.
  • Albert Luyts

    6 jaar geleden
    dat wilde ik zeggen met die poolse chauffeur vorige week wat als het gewone auto's waren in plaats van een camion ???
  • Marc Dépé

    6 jaar geleden
    Mochten onze wegen zijn uitgerust met voldoende en goed we signalisatieborden zoals reeds meer dan 10 jaar het geval in Nederland, had dit ongeval wellicht kunnen worden voorkomen... de vlaamse overheid blijft hier zwaar in gebreke, ons wegennet hangt vol camera's om te aanschouwen hoe bijna dagelijks niets vermoedende bestuurders op een onaangekondigde file inrijden... een schande€