Bejaarde rijdt met brommobiel vitrine krantenwinkel aan diggelen

© wjn

© wjn

© wjn

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Een bejaarde man uit Burst heeft vrijdagnamiddag na een mislukt manoeuvre met zijn brommobiel de vitrine van krantenwinkel Famica langs de Oudenaardsesteenweg in Burst aan diggelen gereden. “Hij was hier vijf minuutjes eerder nog binnen geweest”, zegt de eigenares van de winkel, Caroline Fant.

WIM JACOBS

Het ongeval gebeurde omstreeks 14.45 uur, zo'n honderd meter voor het kruispunt met de straat Dorent. De chauffeur van de Aixam, een zeventiger uit Burst, had kort voordien de krantenwinkel van Caroline Fant en Dorothy Van Hoecke verlaten en was de Oudenaardsesteenweg overgestoken richting de parking van Belfius, waar zijn brommobiel geparkeerd stond.

Het liep echter fout toen de man zijn parkeerplaats wou verlaten. “Hij heeft hier sigaretten gekocht en is vervolgens opnieuw naar buiten gegaan. Enkele minuten later hoorden we een eerste luide knal, die bijna meteen gevolgd werd door een tweede én een fel geluid van brekend glas. Jammer genoeg bleek dat wel het glas van onze vitrine te zijn”, vertelt Caroline.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen