Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

CD&V-burgemeesters slaken alarmkreet: "Minister Weyts, doe eindelijk iets aan sluipverkeer"

VERKEEREen tiental burgemeesters zijn het vele sluipverkeer in hun gemeente meer dan beu. Ze wijzen Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) met de vinger, schrijft De Morgen vandaag. De krant publiceert een open brief van verschillende CD&V-burgemeesters.

91 reacties

  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Die burgemeesters hebben nogal noten op hunne zang?het verkeer betaald toch belasting om op de wegen te rijden,waarvoor dient een weg anders?of zijn die wegen alleen bruikbaar voor hun inwoners om met de hun auto de kindjes naar school te brengen?
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Ja maar Fonz als de nva in de gemeentes aan de macht zouden komen is binnenkort in elke gemeente ambras . Denk je dat de mensen dat willen ??
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    CDv ministers ? Voila de verkiezingen zijn begonnen. Met z'n allen tegen de NVa. En toch zal het niet helpen, heren burgemeesters van de CD&V. Het toverwoord ARCO, begrijpen jullie dat ? ARCO, geld dat uw partij heeft verkwanseld , weggemoffeld !
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Laat Weyts gerust hé mannen ,hoe minder hij doet hoe beter ! Laat hem gewoon in een zetel zitten en laat hem nikske doen , zijn loon gewoon doorbetalen maar laat aub niets doen want anders ist naar de k........
  • Wim Hoste

    6 jaar geleden
    Zet nog meer bloembakken, leg nog meer drempels, maak de weg nog smaller, ze maken het verkeer zelf trager en dan klagen ze....