Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

"Belgen eten meer dan ooit buitenshuis"

HORECAOndanks het rookverbod, de alcoholcontroles en de witte kassa is de Belgische horeca springlevend. "De Belg eet meer dan ooit buitenshuis en geeft daarbij ook meer geld uit", zegt Gert Laurijssen van Foodservice Alliance vandaag in de Mediahuis-kranten.

15 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Allemaal ondanks het koopkrachttekort, de slechte verloning, het miserabele leven, de uitbuiting .... Helaas voor hem maar Stan Vankoo behoort dus toch bij deze categorie.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Een hele week een gezonde voeding koken kost minder dan een ongezonde maaltijd in een eetgelegenheid. En dan maar zagen en klagen alles wordt te duur, we worden geleefd door de schone schijn, we moeten genieten en gelukkig zijn en de kater komt meestal de dag daarna letterlijk en figuurlijk.
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    OK, dan zijn de problemen van de horeca - witte kassa en dergelijke - opgelost. Weeral een zorg minder voor die mensen.
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Dat kunt ge zien dat meer en meer Belgen zwaarlijvig woeden.Als ge thuis goed eet ga je niet op restaurant ...tenzij diegenen die het natuurlijk van hun belastingen kunnen aftrekken!
  • Marc Vinck

    6 jaar geleden
    crisis?? Ga ook regelmatig buiten eten om de horeca te steunen