Poetin en Assad bestuderen militairen plannen tijdens een bijeenkomst in Sochi
Volledig scherm
Poetin en Assad bestuderen militairen plannen tijdens een bijeenkomst in Sochi © EPA

Poetin maant alle grote Russische bedrijven aan om klaar te zijn voor oorlogsproductie

Tijdens een toespraak gisteren voor militaire leiders in Sochi verklaarde Vladimir Poetin dat het Russische bedrijfsleven ten allen tijde klaar moet zijn om de productie af te stemmen op de militaire noden van het land.

49 reacties

  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Ontkennen dat Poetin een gevaar voor ons is, is hetzelfde dan zeggen dat de aarde plat is ipv rond. Hoe kan je tegenwoordig nog in de val van de Russische propaganda trappen?
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Neen ,Poetin is geen idioot ,maar heb je gezien waar het Amerikaanse leger overal aanwezig ,heb je reeds gemerkt dat na de doortocht van Trump in Zuid-Oost Azië het gewoon rustiger is geworden in N.-Korea en dat Poetin met Iran en Turkije verbroedert over Syrië is prima ,maar moet je zien waar Trump zijn verdedigingsapparaat overal aanwezig is : Afganistan ,Irak ,Saoedie-Arabië en nog zoveel andere landen .
  • Gilbert De Meyer

    6 jaar geleden
    Als Poetin het echt wil staat hij op 24 uur in geheel Europa voor er iemand ook maar wakker van word, of denkt iedereen dat die man een idioot is, nee hoor en wees zeker hij gaat steun krijgen van sommige landen
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Hij is een mannetje dat nog enkele jaren meegaat en zijn probleem is dat zijn land weinig bedrijven bezit die iets uitmaken voor de wereldhandel .Gas ,olie en een hoeveelheid grondstoffen ,maar als hij inkomsten uit voornoemde industrie in bewapening blijft steken dan zal hij grote problemen krijgen bij de bevolking die de laatste jaren hun inkomen hebben zien daln met de helft .
  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Waarom is Napoleon Rusland binnengevallen Cle? En alle Europese bankiers stonden klaar om die oorlog te financieren! Waarom? De enorme hoeveelheden grondstoffen die Rusland heeft. En voor Hitler idem.