.
Volledig scherm
. © rv

Modderduivel Klaas Vantornout trekt in zeven haasten toch naar Zeven: "Toen ik de foto's zag, was ik meteen verkocht"

VeldrijdenDe veldrijders die dol zijn op een ploetertocht door de modder, kunnen zaterdag hun hartje ophalen in de Wereldbekercross in het Duitse Zeven. Door de aanhoudende regenval in Nedersaksen ligt het parcours er enorm drassig bij en dat is ook Klaas Vantornout niet ontgaan. De 35-jarige renner van Marlux-Napoleon Games zou aanvankelijk niet naar Duitsland trekken, maar zijn koffers zijn nu toch gepakt. Het verhaal van een crosser op zoek naar modder.

4 reacties

  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    En dat kan zo maar.zich bedenken van o ja ik doe mee?
  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat hier de toppers komen. Eindelijk weer eens een echte wedstrijd.
  • André Christiaens

    6 jaar geleden
    Cyclocros is ontstaan door de echte veldlopers die er later een fiets bij bedacht hebben, bekijkt maar naar Jean Robic - Frans Feremans - Firmin Van Kerrebroeck en zoveel andere, lopen door geploegd land, zonder afspanningen -over beken springen, het kon allemaal, wie nu de grootste motor heeft is de winnaar. Mathieu Van De Poel is nu de sterkste maar doet de cros geen goed.
  • Glen Huysmans

    6 jaar geleden
    Succes Klaas. Ik ben meer en meer aan het afhaken van het veldrijden, met al die “moderne” crossen. Veel bochten en hindernissen, weinig echte cross. Geef mij maar slijk en stoempen met die benen.