De Griekse autoriteiten vinden in drie dagen tijd drie kinderlichamen. Ze blijken samen met hun moeder en vader gevlucht uit Turkije. Van de ouders is er nog geen spoor.
Volledig scherm
De Griekse autoriteiten vinden in drie dagen tijd drie kinderlichamen. Ze blijken samen met hun moeder en vader gevlucht uit Turkije. Van de ouders is er nog geen spoor. © RV

Niet enkel oorlogsvluchtelingen maken de overtocht: vader, moeder en drie jonge kinderen verdrinken uit vrees voor Erdogan

VluchtelingenHet is schering en inslag op Lesbos: honderden, duizenden migranten die er aanspoelen in gamele bootjes. In het beste geval volledig uitgeput. Ze komen uit Syrië, Afghanistan of Irak en vangen de 15 kilometer lange tocht aan in Turkije. Als oorlogsvluchteling. Maar tussen de dodelijke slachtoffers ook een Turkse familie met drie kinderen. Gevlucht om politieke redenen, weg van Erdogans regime.

1 reactie

  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Almaci, Calvo, Van Besien, Crombez, Ancieux, Ahidar....graag jullie reactie. Oh ja, nog steeds niets gehoord van een reactie van jullie op de rellen in Brussel? Graag even jullie standpunt met betrekking tot beide gebeurtenissen! Jullie kiespubliek wacht eveneens vol ongeduld!