VIER
Volledig scherm
© VIER

Linde moet haar tranen verbijten: "Dit voelt als afgeschoten worden. Bedankt"

"Ik denk dat ik me vanavond niet te veel zorgen moet maken", voorspelde Linde Merckpoel de afloop van de 24ste aflevering van de 'De Slimste Mens'. "Thibault en ik hebben een soort ros bastion gevormd. De afspraak is dat hij de finale speelt en ik rustig in mijn zeteltje blijf chillen."

40 reacties

  • didier de coster

    6 jaar geleden
    ze lijkt sympathiek maar is nu duidelijk niet zo, weer zo eentje die denkt dat de wereld aan haar voeten ligt , mis poes,kwee nie waarom maar haar attitude staat me niet aan , ze draagt steeds een masker en als het afvalt haar haar ware ego boven en wat voor een
  • luc matton

    6 jaar geleden
    Slechte verliezer Linde! Je laat je kennen meisje! Jammer !
  • José Lippens

    6 jaar geleden
    Calvo: “De kans dat ik ooit de premier word van een onafhankelijk Catalonië is groter dan dat ik deze quiz win.” Wat een minachting voor de premier van catalonië en zijn bevolking.
  • Patrick Jouck

    6 jaar geleden
    Oei linde,niet goed van je de mensen kennen je goed van de eidejaarsaktie.( toch de meeste ). Wist niet dat je zo kon reageren jammer.
  • Frederick Delaet

    6 jaar geleden
    Ja want ik laat mij vooral leiden door politiekers die meedoen aan een uitgemolken showke. Ten tijde dat Bartje het deed dan had niemand er iets op te zeggen. henri vanderhoven-peters en Julien Morren, hypocrisie?