AFP
Volledig scherm
© AFP

1500 migranten gered op Middellandse Zee in drie dagen tijd - vrouw zit dood in bootje

Een vrouw is donderdag dood aangetroffen in een noodlijdend bootje tijdens een reddingsoperatie op zee, ten oosten van Libië. Dat maakt de organisatie SOS Méditerranée bekend. In totaal werden er de voorbije drie dagen een vijftiental reddingsoperaties opgezet in internationale wateren voor de kust van Libië. Daarbij werden in totaal ongeveer vijftienhonderd migranten gered.

6 reacties

  • diane colman

    6 jaar geleden
    Wanneer gaat dat eens stoppen... kunnen ze die bootjes niet laten stoppen en push back uitvoeren??? Europa voert toch echt niets uit om ons te beschermen tegen die invasie.. ik begrijp die Afrikanen dat ze het proberen maar het is aan Europa dit te verhinderen. Europa heeft gefaald en sukkelt verder er is geen sprake van beleidsverandering....
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    1500 uitkeringen er bij, 1500 Europeanen die onrecht zullen aangedaan worden.
  • dirk Driessens

    6 jaar geleden
    Ale tot aan het Brussel noord station he manne ! Theo komt jullie wel registreren zij gerust ge hoeft geen boot meer terug te nemen zal vliegthuig zijn !!
  • chantal vanlaere

    6 jaar geleden
    libie , waarom gaan ze zover zoeken, waarom organiseren ze geen overzet
  • Berdine BERDINE JOOS

    6 jaar geleden
    Stuur ze direkt terug. En als het moet 5 ×. Ze zullen anders blijven komen. Zo kan het toch niet verder. We gaan er aan kapot in ons land.