Brussels burgemeester Philippe Close
Volledig scherm
Brussels burgemeester Philippe Close © Photo News

Close bestelt geen nieuw rapport over rellen in Brussel, wel "follow-up"

Er komt geen nieuw rapport van de Algemene Inspectie rond de rellen in Brussel, maar wel een follow-up van het rapport. Dat laat woordvoerster Maïté Van Rampelbergh van Brussels burgemeester Philippe Close (PS) vrijdag weten in een reactie op het bericht in de Mediahuis-kranten dat er een nieuw rapport is besteld.

26 reacties

  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Voor dat rapport koop je minstens 100 handboeien. Das handiger bij een arrestatie, als de flikken toelating krijgen, tenmintste
  • Mady Vermeulen

    6 jaar geleden
    "Zo willen ze het mechanisme voor de samenwerking tussen de Brusselse en federale politie verder op punt stellen om rellen te vermijden". Zoals te verwachten was komt er geen eengemaakte politie in Brussel maar zal de federale politie de kastanjes uit het vuur mogen halen in Brussel....en betaald worden uit de federale kas.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Natuurlijk bestelt hij geen nieuw rapport. Wie nagelt er zich nu zelf aan de schandpaal ?
  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    Brussel heeft waarschijnlijk geld genoeg, spijtig dat het grootse deel van Vlaanderen moet komen. Hij zal zijn nieuw rapport natuurlijk laten opmaken door het onpartijdig rode VUB. De enige vereiste om in het Brusselse burgemeester te worden is dat men volledig onbekwaam moet zijn.
  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    Aah de sossen en de groenen gaan hem in dat rapport een uitmuntend geven ..