Staatssecretaris Theo Francken (N-VA) te gast in het ochtendprogramma van RTL.
Volledig scherm
Staatssecretaris Theo Francken (N-VA) te gast in het ochtendprogramma van RTL. © Screenshot RTL

Francken over Brussel: "Ik schaam me diep in de hoofdstad van Europa"

Theo FranckenStaatssecretaris voor Asiel en Migratie, Theo Francken (N-VA), was deze ochtend te gast bij de Waalse collega's van RTL. Hij had het onder meer over Brussel. "Ik ben soms erg beschaamd in de hoofdstad van Europa", klonk het. Francken ziet het liefst een sterke man aan het roer van de stad. "Didier Reynders bijvoorbeeld."

79 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    en den Theo is een oproerkraaier. Als hij maar ruzie kan stoken !
  • Lutgard Crombez

    6 jaar geleden
    Wie heeft het zover laten komen dat Brussel is wat het nu is???
  • Gaby Vercruysse

    6 jaar geleden
    Proficiat Mr Theo Francken tenminste iemand die het durft te zeggen. Velen hebben hier commentaar maar iedere week worden uw woorden bewaarheid door oproer en gedoogbeleid van PS wat hen postjes opleverd.
  • Alfons Verbist

    6 jaar geleden
    Heb de indruk dat velen op dit forum realiteit en objectiviteit verloren zijn. Zijn ze dus het allemaal eens dat Brussel nog een fijne stad is? Waarom dan afgeven op iemand die zijn oprechte mening geeft. Uiteraard iemand van NVA en dat mogen leden van die partij niet zeggen. Iedereen wil dat je eerlijk bent, maar ze hebben problemen als je de waarheid zegt.
  • marc van lierde

    6 jaar geleden
    Als je Brussel doorkruist kan men zich soms wel de vraag stellen of men in de hoofdstad van Europa is of in een of ander arabisch land. Zelfde conclusie kan men maken in sommige wijken van andere grootsteden.