BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Onderwijsbonden zien geen meerwaarde in master basisonderwijs

ACOD Onderwijs en VSOA Onderwijs zijn niet overtuigd van de meerwaarde van de master basisonderwijs. "Er zijn betere manieren om de extra middelen die hiervoor nodig zijn, te besteden", aldus de socialistische en liberale onderwijsbond in een persbericht.

5 reacties

  • Walter Claeys

    6 jaar geleden
    Een master is al lang noodzakelijk maar dat gaat blijkbaar in tegen de belangen van de vakbonden.
  • Nils De Vriendt

    6 jaar geleden
    Lol, iemand met gewoon technisch onderwijs kan met gemak alles op niveau geven voor die kinderen. Het enige dat bijkomend nog nodig is is wat geduld en pedagogiek ... en een gezonde hoeveelheid passie. Anders moet je ook maar meteen een master maken voor rekkenvullers.
  • Petita De Kleine

    6 jaar geleden
    Natuurlijk is een master noodzakelijk. Als je ziet wat er nu allemaal in het basisonderwijs loopt les te geven... schandalig!!!
  • Roger Duyssens

    6 jaar geleden
    Zal iemand met een master nu echt beter opgeleid zijn om aan te voelen welk kind op welk gebied moet bijgebracht worden hoe belangrijk de leerstof voor het kind is.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Alle een Master is toch een must, enkel een Master is wetenschappelijk opgeleid. ALs een wetenschappelijk opgeleidde persoon de les geeft, dan zijn de kansen van de kinderen veel groter. Waarom zijn de bonden altijd tegen alles