Muhammad Sajid Khan in zijn kapotgeslagen winkel
Volledig scherm
PREMIUM
Muhammad Sajid Khan in zijn kapotgeslagen winkel © Baert Marc

Eigenaar gesloopte nachtwinkel al twee weken in tranen

"Als ik niet snel geld krijg van de stad, moet ik voor de Kerst nog sluiten." Het is dringend, heel dringend voor de Brusselse nachtwinkeleigenaar Muhammad Sajid Khan (47). Zijn zaak is nog altijd gesloten sinds vandalen de hele winkel vernielden. "We werken aan een noodscenario", aldus eerste schepen Alain Courtois.

13 reacties

  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Als ge elke dag ' s nachts werkt en overdag slaapt kunt ge de kinderen niet opvoeden. Zeker niet bij een cultuur waar de moeders niks te zeggen hebben over de oudere zonen.
  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    ge moet niet van de stad geld krijgen maar wel van die paljassen.......
  • Sophie Thange

    6 jaar geleden
    Ik vind zeker en vast dat deze meneer geholpen moet worden. Al is er één misverstand: de stad Brussel (de belastingen van de burgers) gaat dit niet betalen. Het schorriemorrie die de schade aangericht hebben, gaan betalen!!
  • Jan TVL

    6 jaar geleden
    Beste francois. Crowdfunding is op zich mooi maar wat de je dan als niemand je wil helpen. Heb het zelf als invalide door een ongeval met vluchtmisdrijf meegemaakt. Duizenden euro's schulden door ziekenhuisopname en nergens één gram steun gekregen. Go fund me is voor ons go miserie
  • eric brack

    6 jaar geleden
    toch erg dat je zaak zo wordt vernield door een stelletje beschermde rood groene kiezers.
  1. Rachèle (4) krijgt nieuwe stamcellen die haar leven redden: “We kunnen die Amerikaan van 24 nooit genoeg bedanken”
    PREMIUM
    62

    Rachèle (4) krijgt nieuwe stamcellen die haar leven redden: “We kunnen die Amerikaan van 24 nooit genoeg bedanken”

    Het is gelukt. De kleine Rachèle (4) heeft nieuwe stamcellen. En die waren nodig, want het meisje lijdt aan een zeldzame, fatale beenmergziekte. Van de 41 miljoen wereldwijd geregistreerde donoren was er geen enkele match, tot nu. Mama Evie (40) en papa Maarten (39) doen het emotionele verhaal van de spannendste dag van hun leven. “Ik dacht nog: stel dat er iets met de donor gebeurt onderweg naar het ziekenhuis...”
    Pittem
  2. Vier van de zeven Vlaamse partijen zijn gewonnen voor een vermogenskadaster: goed nieuws voor de begroting, maar slecht nieuws voor u?
    PREMIUM
    Politiek
    143

    Vier van de zeven Vlaamse partijen zijn gewonnen voor een vermogens­ka­das­ter: goed nieuws voor de begroting, maar slecht nieuws voor u?

    Het zorgbudget voor een oudere in een rusthuis of genieten van een sociaal tarief: CD&V zet in haar programma de deur open om die steun niet alleen afhankelijk te maken van jouw inkomen, maar ook van jouw bezittingen - van huizen tot beleggingen en aandelen. Volgens experten heb je daarvoor een vermogenskadaster nodig, iets waar Groen, PVDA en Vooruit al langer voor pleiten. Samen met prof fiscaal recht Michel Maus leggen we uit wat dat voor jou zou veranderen. Deze drie pijlers van je vermogen kan de fiscus in kaart brengen.