BMW
Volledig scherm
© BMW

Getest: de BMW X3 M40i

De derde generatie al van de X3. Succesproduct. Sinds de lancering van de eerste generatie, ondertussen veertien jaar geleden, verkocht BMW er al ruim een miljoen. Kan tellen. Noem hem dus maar gerust een hoeksteen van het gamma. Een vlotte verkoper. En omdat je altijd op een winnend paard blijft wedden, was BMW heel voorzichtig met de wijzigingen die het aanbracht. 

16 reacties

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Mooie auto en voor wie het zich kan permitteren waarom niet.? Uiteraard kun je niet discuteren over smaak! maar wel over de prijs en dat is een heel ander verhaal peperduur.
  • Jonathan Verbiest

    6 jaar geleden
    Wat een gejank hier.. typisch België ik vind dat deze X3 er best gaaf uit ziet en iedereen koopt wat hij/zij zelf wil sommige gaan graag op vakantie awel ik koop een mooie auto :)
  • Pieter Baeyens

    6 jaar geleden
    Iedereen is vrij in de keuzes die hij/zij maakt. Mensen denken anders inzake reizen, auto's, huizen, smartphones,.. Mijn persoonlijke mening wat betreft bmw is een slechte, dat mag wel gezegd. Ik heb m'n x3 nu al 5 jaar en heb er of niets anders problemen mee ervaren. Zonde.
  • Wilfried Ankaer

    6 jaar geleden
    @jos , dan liever elke dag een smile op mijn gezicht om met zo een fantastische machine te rijden, dan ergens een appartement in Spanje te hebben waar je verplicht bent naar toe te gaan en telkens zorgen over moet maken.
  • Jens Van Campenhout

    6 jaar geleden
    en binnen paar maanden rijdt heel het land er van vol. Duur? Neen, niet in Belgie. Daar geeft men nog veel geld uit aan een auto.