Kim Aerts
Volledig scherm
© Kim Aerts

Trucker (29) ranselt kleuter af in stuurcabine: jaar cel gevraagd voor 'oom' die flipt omdat 4-jarige in broek plast

Bont en blauw. Zo kwam een 4-jarige kleuter terug van wat een plezierrit moest worden met zijn 'oom'. Trucker S.D. (29) uit Herselt verklaarde eerst nog dat het jongetje uit de vrachtwagen was gevallen. Dat ballonnetje werd al snel doorprikt. Na een audiovisueel verhoor van de uk ging de twintiger overstag. "Het was chaos." Hij riskeert een jaar cel.

25 reacties

  • Eric Berckmans

    6 jaar geleden
    Wat een lafaard ,steek hem gerust nog enkele maanden in de gevangenis en vermeld erbij waarom hij daar zit dan kan hij zich eens uitleven tegen jongens die ouder zijn dan 4 jaar .
  • Eddy vandeweyer

    6 jaar geleden
    In wat voor een maatschappij zijn wij toch aan het verzeilen. Dagelijks leest/hoort men van geweldpleging op kinderen, het proces laten verlopen met een volks jury die ook de strafmaat mag bepalen, want soms zijn de rechters veel te mild.
  • danny janssens

    6 jaar geleden
    Één jaar cel......wordt niet meer uitgevoerd. Goed voir de statistieken, zo daalt het misdaadcijfer jaar na jaar. Zo draven we een procureur op die zegt dat we goed bezig zijn. En zo blijft die mallemolen maar verder draaien.
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    Niet veralgemenen natuurlijk maar velen van de jongere generatie kunnen niet meer op een normaal menselijke manier functioneren : ze zijn teveel met zichzelf bezig en mankeren inlevingsvermogen bij anderen, vooral bij kinderen.
  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Als het mijn zoontje was ,dan had hij geen tijd meer om naar de politie te gaan ,in het beste geval konden ze hem in het ziekenhuis bezoeken ,en in het slechtste geval in het mortuarium. Van kinderen blijft men af !!.