BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

Dierenrechtenorganisatie zet voorbijgangers met virtual reality in slachthuis: "Zo zien ze in 360 graden wat varken meemaakt"

DierenleedDierenrechtenorganisatie Bite Back heeft vanmiddag aan het station Brussel-Centraal actie gevoerd voor de sluiting van alle slachthuizen. Voorbijgangers werden met pakkende actieborden geconfronteerd en konden met een 'virtual reality'-bril ondergedompeld worden in het leven in een slachthuis.

8 reacties

  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Deze zondagmiddag een lekker stukske filet pur, met fritten, rauwe tomaat en tartaresaus. Ik heb geen behoefte aan konijnenvoeder....
  • karel daneels

    6 jaar geleden
    groenten zijn ook levende planten wat een pijn moeten die niet lijden wanneer ze onverdoofd uit de grond worden getrokken. wat voor een stel raddraaiers zijn me dat. en die krijgen daar nog geld voor ook zeker. iedereen eet wat hij wil niets meer en niets minder
  • danny janssens

    6 jaar geleden
    Als niemand nog vlees eet worden zij overbodig. Dan zullen ze hun werkterrein moeten verleggen. Misschien dan betogen tegen het mishandelen van groenten en fruit. Er lijkt me niks mis met af en toe eten van een stuk vlees, wel met de manier hoe we het op ons bord krijgen.
  • Alfons Verbist

    6 jaar geleden
    En toch zullen ze mijn dagelijks stuk vlees niet afpakken. En dan wil ik geen scheldwoorden gebruiken.
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    maar ze gaan dan wel eerst alle Dieren afslachten zodat alle landbouwteelt voor hun alleen is. Planten zijn ook levende organismen die lijden als ze uit de grond getrokken worden.