Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Demir: "Met Shariah4Belgium staken politiek en journalistiek ook hun kop in de grond. Die fout wil ik niet maken"

In een interview met De Zondag neemt staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) geen woord terug van haar eerdere kritiek op islampredikers die in Genk preekten tegen alcohol en muziek. Maar hun lezingen verbieden? "Dat kan en wil ik niet."

115 reacties

  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Iedereen steekt nog steeds zijn kop in het zand niemand wil het zien en men mag het niet vermelden of je posting verdwijnt zo erg is het gesteld als men op dit thema reageert en het zal eerst moeten ontploffen voor er verandering mogelijk is
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Ja ze heeft gelijk ,als ik zie hoe de Turkse dictator Erdogan tienduizenden burgers heeft ontslagen en in de gevangenissen heeft gesmeten zonder pardon ,enkel en alleen omdat hij steeds zijn schaduw als zijn vijand ziet .Wat gaat ze doen als ze bij de volgende verkiezingen verkozen wordt i Genk ? . Kijken maar .
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    De staatssecretaris voor gelijke kansen heeft eindelijk begrepen dat we de moslims moeten aanvaarden als evenwaardige burgers. Nu haar achterban nog overtuigen en alle effectieve discriminatie aanpakken. Tenslotte gaat het voornamelijk over derde generatie immigranten en die zijn evenveel Belg als ieder ander.
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Mevrouw Demir,Uw voorzitter Bart De Wever legde enkele jaren geleden een link tussen hiphopmuziek en criminaliteit. Waarom maakt u zoveel ophef over wat moslims zeggen over dergelijke muziek terwijl uw voorzitter excact hetzelfde deed?
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Ze heeft overschot van gelijk,voor iets hoort wat en pamperen help niet en brengt niets op. Het verleden is het schoonste bewijs.