Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Rellen aan Louizalaan: politie op zoek naar beelden

De politie roept mensen die beelden hebben gemaakt van de rellen gisteren in Brussel, op om die over te maken. Op die manier hoopt ze nog daders te kunnen identificeren.

19 reacties

  • Steve Van der Vekens

    6 jaar geleden
    Politie moet optreden op heterdaad, niet achteraf alles willen onderzoeken, dat interesseert niemand.
  • frank Deville

    6 jaar geleden
    de camera's van de overheid (iedere 50 meter) waren te druk bezig met nummerplaten te controleren zeker?
  • Guido S.

    6 jaar geleden
    De uitgangs wegen bij rellen hermetisch afsluiten, iedereen die die eruit wil controleren.zou wel vlug gedaan.
  • Rudi Willems

    6 jaar geleden
    Als er nu constant een drone boven die betoging filmt, heeft men toch duidelijke beelden en kan men via captatiewagen de beelden rechtstreeks zien en dadelijk ingrijpen.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    En al die "zo gezegde slimme" camera s is dat enkel om de hard werkende burger te controleren????
  1. Elke dag 15 gevallen van agressie op trein en bus. Vier medewer­kers getuigen: “Een reiziger zei: ‘Ik ga u tonen hoe het voelt om aangepakt te worden'"
    PREMIUM
    27

    Elke dag 15 gevallen van agressie op trein en bus. Vier medewer­kers getuigen: “Een reiziger zei: ‘Ik ga u tonen hoe het voelt om aangepakt te worden'"

    15 gevallen van agressie per dag. Dat is de harde realiteit voor het personeel van het openbaar vervoer. Vorig jaar ontvingen de openbaarvervoerbedrijven NMBS, De Lijn, MIVB en TEC in totaal 5.598 meldingen, 891 medewerkers waren afwezig als gevolg van agressie. Onaanvaardbaar, en daarom roepen ze in een campagne samen op tot respect. Twee treinbegeleidsters, een controleur en een trambestuurster getuigen. “De reizigers die zich tegen mij hadden gekeerd, stonden mij op te wachten aan de volgende halte. Ze hadden ondertussen stenen verzameld.”
  2. Nieuwe studie toont grote verschillen in aantal overlijdens aan na beroerte bij onze ziekenhuizen. Hoofdarts: “Dit is een wake-up call”
    PREMIUM
    21

    Nieuwe studie toont grote verschil­len in aantal overlij­dens aan na beroerte bij onze ziekenhui­zen. Hoofdarts: “Dit is een wake-up call”

    Elke seconde is cruciaal na een beroerte, maar uit een nieuwe studie blijkt dat de kans om snel de juiste behandeling te krijgen heel erg verschilt in Vlaamse ziekenhuizen. De helft van onze hospitalen haalt de opgelegde norm niet. In sommige ziekenhuizen is het risico om te overlijden door een beroerte bijna vijf keer hoger dan in andere. Zo sterft in de Sint-Jozefskliniek in Izegem slechts 6 procent van de patiënten en in het ASZ Aalst 25 procent. Hoe kan dat?