© Isopix

Malia Obama krijgt steun uit onverwachte hoek nadat ze al kussend werd gespot

Malia Obama, de oudste dochter van voormalig Amerikaans president Barack Obama, heeft een lief. Ze werd zelfs al zoenend gespot en de foto's daarvan doken al snel op in allerlei media. Ivanka Trump en Chelsea Clinton hebben nu echter hun steun uitgesproken aan het adres van Malia en zeggen dat ook zij recht heeft op privacy.

flb

Malia Obama is een 19-jarige jonge vrouw die aan Harvard studeert. Nu haar ouders weg zijn uit het Witte Huis zou je verwachten dat ze weer wat in de luwte kan leven, maar niets is minder waar. Toen er deze week beelden opdoken van Malia die al kussend werd gespot met een jongeman, gingen die al snel de wereld rond. Meteen werd door de Amerikaanse media ook de jacht geopend op de identiteit van haar 'love interest' in kwestie.

Ivanka Trump (36) en Chelsea Clinton (37), respectievelijk de dochters van Donald Trump en Hillary Clinton, nemen het nu op voor hun 'collega'. Zij weten natuurlijk beter dan wie ook hoe het is om achtervolgd te worden door camera's enkel en alleen omdat je ouders nu eenmaal een belangrijke job uitoefen(d)en.

(lees verder onder foto)

"Malia Obama heeft recht op dezelfde privacy als haar medestudenten aan Harvard", klonk het in een tweet van die eerste. "Ze is een jongvolwassene en dus is ze verboden gebied." Chelsea Clinton deelde iets gelijkaardig. "Malia Obama's privéleven als een jonge vrouw, als universiteitsstudente en als burger zou geen clickbait mogen zijn. Wees beter."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer