Florian Van Eenoo photonews
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo photonews

Minister Jambon vermoedt dat er een netwerk zit achter de rellen in Brussel: "Dat moet opgerold worden"

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) reageerde vandaag in De Zevende Dag op de nieuwe rellen in Brussel gisteren. De minister denkt dat er een systeem zit achter de recente onlusten in de hoofdstad. "Dat systeem moet worden blootgelegd en opgerold", aldus de vicepremier.

340 reacties

  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Hoogste tijd dat deze elite regering ook naar huis gaat en dat het land eens bestuurt gaat worden door verstandige mensen die heel dicht bij de oorspronkelijke burger staat!
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    De netwerken van de heer heps ( Jambon ) zouden ook eens moeten onderzocht worden . Zijn denk ik heel verhelderend !
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Als dat in Antwerpen gebeurd Tom Faes is het de burgemeester zijn schuld.En als het in Brussel gebeurd is het Jambon zijn schuld.Het is heel simpel Tommeke de burgemeester is baas van zijn stad.En omdat er jaren socialisten aan de macht zijn hebben zij alles laten verkommeren.Ze kunnen toch moeilijk hun kiesvee gaan straffen.De geweldige sossen prestaties.
  • gustaaf guldentops

    6 jaar geleden
    dit is de man van;ik dacht,ik denk,ik veronderstel,hij droomde ook van een proper brussel,hij ging brussel eens gauw opkuisen,er is één probleem:hij werkt niet graag,dus het zal bij praatjes blijven.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Ik ben weer in het nieuws ah, goed en met foto, prima , De rest kan me geen botten schelen , al dat geweld dat kan ik mij niet aantrekken .(goed voor het nva veiligheidsplan) alé tot ziens hé mannen en bedankt. Jan.