© Belga

1 / 4
thumbnail: null

Westerlo sleept in het slot nog gelijkspel uit de brand tegen Beerschot Wilrijk

Het eerste punt in de tweede periode in de Proximus League is binnen voor zowel Beerschot Wilrijk als voor Westerlo. In een zwakke match leken de Mannekes zondagnamiddag Westerlo te gaan kloppen, maar in het slot maakte de thuisploeg nog de gelijkmaker.

DoRo

EINDSTAND. Westerlo - Beerschot Wilrijk 1-1

De jongens van Westerlo-coach Vedran Pelic voetbalden in de eerste 45 minuten vrijwel geen kans bij elkaar. De bezoekers zagen hun aanvalslust niet beloond met een doelpunt. Hoffer en Dom kregen wel twee uitstekende mogelijkheden, maar kregen het leer niet binnen het kader.

Na de rust was het niet veel beter, met veel zwakke passes. Toch kwamen de bezoekers op voorsprong, nadat de scheidsrechter penalty floot na handspel van Biset. Losada trapte de openingstreffer tegen de netten. Beerschot Wilrijk gooide alles dicht, maar toch kon het de gelijkmaker niet vermijden. Op aangeven van Osaguona maakte Naessens de 1-1.

Voor Beerschot Wilrijk is dit het derde gelijkspel van het seizoen. Beide ploegen tellen nu één punt uit drie wedstrijden in de tweede periode.