BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel draait de rollen om in Hamme, Van Aert strandt op tweede plaats in Flandriencross

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft zijn vijftiende zege van het seizoen beet. De Nederlander van Beobank-Corendon won afgetekend in Hamme voor wereldkampioen Wout Van Aert. Michael Vanthourenhout legde beslag op de derde plaats. 

25 reacties

  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Als VDP een Belg was stond hij vrij dicht bij de koning.maar nu dat zo niet is alhoewel hij in België opgegroeid is.proef ik toch weer dat verrekte Belgische chauvinisme.wat zou een sport zijn met alleen Belgen.?
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Danny, Sanne reedt de laatste ronde ook sneller. Stel je , je daar ook vragen bij? Of alleen bij VDP?
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    De basissnelheid van Mathieu is een stuk hoger dan de concurrentie en daar is vA ook bij. Wanneer vdP echt versnelt kan niemand volgen dat zag je gisteren al vanaf de eerste ronde. Mathieu heeft altijd zo gereden vanaf de jeugd en hij heeft er ook alles gewonnen. Het is dus niet nieuw wat vdP doet zij die hem beter kennen zijn dan ook niet verbaasd, hij is gewoon een klasse apart!.
  • René Pijnacker

    6 jaar geleden
    MvdP wil alle klassementen winnen en zal dus gedoseerd rijden. Wanneer noodzakelijk geeft hij gas bij. Als hij zo door gaat kan hij Hoogerheide zelfs laten lopen voor het WK vanwege al zeker van WB.
  • daniel surinx

    6 jaar geleden
    is ook zo dat vdp de omlopen krijgt waar hij het sterkste en beste in is,ondanks doet hij van aert ook pijn in de zware crossen,dus vdp is dit sezoen de beste,over de ganse lijn