Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Politie wist al op voorhand dat betoging in Brussel uit de hand kon lopen"

De Brusselse politie had informatie dat de betoging gisteren op het Poelaertplein uit de hand kon lopen. Dat zegt Hans Messiaen van de dienst die betogingen screent en begeleidt. "Er zijn berichten onderschept waaruit bleek dat een aantal jongeren de manifestatie wilde misbruiken om amok te maken", klinkt het.

23 reacties

  • Danny Demarre

    6 jaar geleden
    Degene die ze oppakken met dubbele nationaliteit onmiddellijk de Belgische nationaliteit afnemen en naar land van herkomst repatrieren. Zal rap gedaan zijn dan
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    En ons leger zit in ....Voor wat betalen we die in feite? Neen die moeten de burgers gaan beschermen in landen in ontwikkeling. De Belgische burger dient enkel om dat boeltje te sponsoren.
  • Veerle Ballegeer

    6 jaar geleden
    Betogen voor iets dan in het buitenland gebeurt, hoort hier niet. Als ze zo nodig willen protesteren, dat ze dan naar Libië gaan. Idem voor alle Turken die hier op straat komen omdat ze het niet eens zijn met wat in Turkije gebeurt. Dat ze maar teruggaan, we zijn zo'n mensen liever kwijt dan rijk!
  • Zjos Peeters

    6 jaar geleden
    De opgepakte relschoppers zaten vrolijk te wuiven vanuit de politiebus! En dan durft Geens nog komen zeggen dat ze bij justitie hard werken!
  • censor

    6 jaar geleden
    Bij de politie hebben ze een paragnost (helderziende) in dienst genomen..nu weten ze perfect wanneer relletjes gaan losbreken.....zo wisten ze op voorhand dat die laatste relletjes gingen plaatsvinden....zelf is de politieleiding niet in staat helder te zien, laat staan helder te handelen.