Marijke Thoen
Volledig scherm
© Marijke Thoen

Facebook plooit: gecensureerde foto van onderwatergeboorte door Gentse fotografe opnieuw online

Vier dagen lang blokkeerde Facebook de account van de Gentse geboortefotografe Marijke Thoen geblokkeerd, maar uiteindelijke haalde het toch bakzeil. De reden? Een bijzondere foto van een onderwatergeboorte. Het beeld, dat binnen enkele uren viraal ging, zou te aanstootgevend zijn.

25 reacties

  • Sofie De Smedt

    6 jaar geleden
    Zoiets gooi je niet te grabbel op fb, waarom doen mensen zoiets toch, want moet dat toch niet zien en weten he, of zou ik ook een foto van mijn poes op fb plaatsen, want ik vind dat heel de wereld dat moet zien he lol. Houd prive zaken voor jezelf mensen
  • Madam PotPot

    6 jaar geleden
    Onthoofdingen, levend verbranden van mensen enz kan allemaal wel op fb maar een tepel zien ho maar!!! Belachelijk gedoe.
  • bryan de ceuster

    6 jaar geleden
    Facebook doet inderdaad toch gewoon wat het zelf wil zeker. Als ik een website maak met een forum, dan doe ik daar toch ook gewoon mee wat ik wil? Als ik content verwijder of aanpas, so be it.
  • Anne Geerts

    6 jaar geleden
    Jos Klos, dat is helemaal niet wansmakelijk, een geboorte is iets moois. Maar persoonlijk zou ik die foto's liever voor mezelf houden en ze niet op facebook zetten.
  • Birgit Cee

    6 jaar geleden
    Kraakhelder water bij de bevalling? Onmogelijk. Verdere uitleg hoeft niet. Scene is dus duidelijk gemanipuleerd. In het echt is dit heus geen schouwspel voor een kleuter en niet geschikt voor publicatie.