© VRT

‘Sorry voor Alles’ keert terug, maar niet voor lang

Met het wegvallen van de quiz Twee tot de Zesde Macht van Bart De Pauw heeft het niets te maken. En dat het programma vorige week nog een International Emmy Award kreeg in New York, is toeval. Al in februari waren de opnames gestart voor nieuwe afleveringen van Sorry voor Alles, dat op 10 december terug is. Om vervolgens weer een tijdje te verdwijnen.

Tom De Leur

Zag u het ook, vanavond net voor de start van de fictiereeks Tabula Rasa op Eén? Een filmpje waaruit bleek dat het verborgencameraprogramma Sorry voor Alles met Adriaan Van den Hoof (45) terugkomt.

Op 10 december start de eerste aflevering van het tweede seizoen, al is “seizoen” een groot woord: er komen maar vier afleveringen, twee voor en twee na de kerstvakantie. Daarna zal Sorry voor Alles weer een tijdje verdwijnen, om vervolgens weer op te duiken. “Het moet een soort van pop-upprogramma worden”, zegt Olivier Goris, netmanager van Eén. “Nu komen er vier afleveringen, volgend jaar kunnen dat er twee zijn, misschien in het najaar, misschien in volle zomer, misschien pas over één jaar of twee.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER