Didier Verbaere
Volledig scherm
© Didier Verbaere

Politie beëindigt betoging na kat-en-muisspel in Gentse binnenstad

Na een kat-en-muisspelletje in de Gentse binnenstad heeft de politie omstreeks 21.30 uur kordaat een einde gemaakt aan een betoging van rechts en extreemrechtse figuren. 

33 reacties

  • Elisabeth Van Der Hauwaert

    6 jaar geleden
    Tegen autochtonen die het oneens zijn met het wanbeleid in vele steden , daar treedt de politie onmiddellijk op, maar o wee als er dozijnen winkels stukgeslagen worden, gestolen wordt en wagens in brand gestoken worden, dan zijn ze ver weg of mogen ze niet ingrijpen! De 3 machten (wetgevende, rechterlijke en uitvoerende) zijn zo corrupt als het maar kan zijn! Gemakkelijker eigen burgers aan te pakken dan links ingevoerd schorremorrie!
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    200 betogers slechts. Het is duidelijk dat die de intentie hadden om dezelfde baldadigheden uit te halen als hun broeders in Brussel. Helaas voor hen is Gent WEL één politiezone met een kordate burgemeester.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Straffe reacties hieronder. De politie grijpt snel en daadkrachtig op maar 'tis niet goed ? Dus prima werk aan de politie van Gent en zijn opdrachtgevers.
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Wanneer rechts demonstreert is het blijkbaar wel mogelijk om een betoging snel te beëindigen.Politie genoeg ineens blijkbaar.Wanneer men tegen het beleid is dan ben je dus vanaf nu een extreem rechtse.Welnu het zij dan maar zo.Om ietsjes meer te mogen tegenwoordig moet je blijkbaar tot een andere bevolkingsgroep behoren en luid het woord racisme kunnen roepen als je tot de orde geroepen wordt.
  • Dominique Vandamme

    6 jaar geleden
    Correct gehandeld, nu ook nog eenzelfde tarief als het over "nieuwe" of "halve" Belgen gaat. Wie dan ook de openbare orde in het gedrang brengt, of dreigt te vbrengen moet onmiddellijk lik op stuk krijgen.