Doelman Neto wil de bal nog uit zijn kooi ranselen, maar het leer overschrijdt de doellijn. Barcelona werd zo een geldig doelpunt ontnomen.
Volledig scherm
Doelman Neto wil de bal nog uit zijn kooi ranselen, maar het leer overschrijdt de doellijn. Barcelona werd zo een geldig doelpunt ontnomen. © Twitter.

Messi, Vermaelen en co vermijden eerste uitschuiver in La Liga, maar Barça heeft toch reden tot klagen

En als het moeilijk wordt, is er altijd nog Lionel Messi. Barcelona heeft een eerste nederlaag in La Liga maar net kunnen afwenden. Met dank aan hun Argentijnse tovenaar. Met een heerlijke assist op Jordi Alba wiste de 'Vlo' de openingstreffer van Rodrigo voor Valencia uit. Ook Thomas Vermaelen, voor het eerst sinds mensenheugenis nog een keer in de basis in de Spaanse eerste klasse, kon alleen maar applaudiseren voor zoveel branie. Barça heeft wel reden tot klagen, want voor rust werd hen nog een geldig doelpunt ontnomen. 

14 reacties

  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Ter verduidelijking, ik zeg niet dat ik denk dat het geen doelpunt is, ik zeg wel dat de videostandpunten allemaal verkeerd zijn om aan te tonen dat de bal effectief over de doellijn is gegaan.
  • Geert Aerts

    6 jaar geleden
    Onterecht afgekeurde goal van Barcelona kost wel 2 punten!
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Als dit geen doelpunt is dan zijn wij serieus blind !!!
  • jordan man uello

    6 jaar geleden
    inderdaad dirk, kijk naar de foto. De bal en de schaduw raken elkaar aan de grond en de bal ligt minstens een ballengte achter de lijn. Diegene die nu beweert dat die bal geen goal waard is, kent niets van voetbal.
  • Alfons Verbist

    6 jaar geleden
    Conclusie: wij hebben hier een aantal videorefs. Aan 350 Euro per wedstrijd kan men ze op een scherm laten kijken. Dan gebeuren die dingen niet meer.....????