Islamisten roepen religieuze slogans tijdens een protestactie, gisteren in Islamabad.  Een poging de demonstratie uiteen te drijven, resulteerde in dodelijk geweld.
Volledig scherm
Islamisten roepen religieuze slogans tijdens een protestactie, gisteren in Islamabad. Een poging de demonstratie uiteen te drijven, resulteerde in dodelijk geweld. © AFP

Protest in Pakistan beëindigd na vertrek van minister

PAKISTANDe islamisten die al enkele dagen actievoeren in de Pakistaanse hoofdstad Islamabad beëindigen hun protestactie nadat de regering heeft ingestemd met het vertrek van de minister van Justitie. Dat heeft een woordvoerder van de groep bekendgemaakt.

6 reacties

  • Sharon Debeul

    6 jaar geleden
    Geloven in een God is geloven, net zoals sommige geloven dat er geen God is. Geen enkele persoon kan bewijzen wie gelijk heeft, maar beide kampen geloven in hun gelijk.
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Pakistan wordt het nieuwe IS bastion. En dat land heeft kernwapens. Help ons Donald!
  • lut vanhyfte

    6 jaar geleden
    We gaan in zeer nabije toekomst ook tenonder aan godsdienstwaan...
  • Johan vandepoel

    6 jaar geleden
    Weer nieuwe rellen op komst in Brussel? Want dat moet gevierd worden en die vieren nu eenmaal anders dan ne gewone mens
  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    Hier zijn ze ook al bezig in Brussel maar hier willen ze de afstammelingen van de" dapperste der Galliërs" en de helpers van "Godfried van Bouillon"de stad uit alleen de rode en groenen die mogen blijven want die vinden toch alles wat ze doen goed of een "fait d'ivers".