Een magazijn van de Amerikaanse technologiereus Amazon. Cyber Monday was oorspronkelijk bedoeld om onlineretailers een duwtje in de rug te geven, maar inmiddels zijn Black Friday en Cyber Monday, de twee commerciële 'feestdagen', goeddeels in elkaar overgevloeid.
Volledig scherm
Een magazijn van de Amerikaanse technologiereus Amazon. Cyber Monday was oorspronkelijk bedoeld om onlineretailers een duwtje in de rug te geven, maar inmiddels zijn Black Friday en Cyber Monday, de twee commerciële 'feestdagen', goeddeels in elkaar overgevloeid. © REUTERS

Ook op Cyber Monday blijven de Black Friday-deals doorlopen

De meeste van die Black Friday-deals van afgelopen vrijdag blijven gewoon doorlopen tot vanavond. Waarom? Omdat er een tiental jaar geleden ook een Cyber Monday in het leven werd geroepen, en die twee commerciële hoogdagen inmiddels goeddeels in elkaar zijn overgevloeid.

3 reacties

  • rudi Dido

    6 jaar geleden
    Puur bedrog
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Erg dat mensen echt uit hun kot moeten worden gelukt met "voordeel" om nog lust te hebben om te winkelen op het einde van de maand na een donkere werkweek. Bon ik ga eens een laptopke kopen zie.
  • Claude Van Isterdael

    6 jaar geleden
    Black Friday, cyber monday what's next.... Bij de meeste van die promoties ringeloren zij het publiek, maar ja de meeste consumenten trappen daar maar al te graag in, helaas niet met deze jongen !