EPA
Volledig scherm
© EPA

Mulder beleeft Davis Cup-finale op de radio: "Advies, luister eens naar de BBC"

24 reacties

  • Erwin Hyndrikx

    6 jaar geleden
    Hij heeft overschot van gelijk. Dirk Gerlo is wellicht een fijne man, als commentator erger ik er me mateloos aan. David Goffin, er bestaat geen andere Goffin in het circuit dacht ik. Dirk Gerlo, nogmaals, wellicht een fijne man, spreekt elke keer die voornaam uit, en verliest de actie van het moment. Man wat kan ik me eraan ergeren...
  • Gerda Phlypo

    6 jaar geleden
    En Carl Maes gaf in zijn commentaar ook nog mee dat Noach Roland Garros in1986 had gewonnen wat ONJUIST is hij won in 1983, in 1986 won Wilander .
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Wees blij Jan, zalig is het indien Sabine haar mond houdt. Deze betweter van het tennis irriteert me dusdanig dat ik nog liever de radio uitzet. Niet iedereen is een goede commentator en het tennis gaat zo snel dat het naar de luisteraar overbrengen zeer moeilijk is. Was blij dat Sabine commentaar gaf op de radio dus kon ze niet op TV mijn dag verknallen.
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    ja Jan, klopt wat u poneert, maar we hEbben niemand die tennis, of formule 1 of atletiek of snooker weet te becommentarieren zoals het hoort. Volgende keer wordt net hetzelfde troosteloos, achterlijk gedoe. BBC brengt altijd soelaas.
  • Frans Segers

    6 jaar geleden
    Analiseren zoals een De Grijse en co of den bos als de matchen gedaan zijn is heel makkelijk.Ana(a) listen kunnen de pot op met hun nabeschouwingen.Nabeschouwingen is het verleden en het verleden komt nooit meer terug .Het heden is veel interessanter.Toppunt ..ze worden er nog dik voor betaald.